Edessä vuoden parhaat viikot

cofViimeisen reilun viikon olen yrittänyt yhdistää puuhastelun sekä kesälomalla olevat lapset. Tulos ei ole ollut järin kehuttava, jos rehellinen olen. Oma ajatus pätkii ja katkeilee, turhautumista on ollut ilmassa vuoroin poikain vuoroin omalta puoleltani, niin kuin usein tilanteissa, joissa osapuolten ”tavoitteet ja näkemykset” eroavat toisistaan.

Nyt on kuitenkin saapuneiden sähköpostien kansio tyhjennetty ja asiat saatettu siihen malliin, että voin enemmän tai vähemmän hyvällä omallatunnolla laittaa koneen kannen kiinni ja keskittyä siihen, mikä on tässä elämässä olennaista eli niihin omiin poikiin. He ovat sen ansainneet jaksettuaan pitkän talven äitiä joka ”reissaa pitkin sun poikin kuoleman ilosanomaa levittämässä”, kuten esikoinen hieman sarkastisesti asian ilmaisi.

Eikä tuo taida hetken hengähdys tehdä pahaa itsellekään, lapsuus kun on niin kovin lyhyt ajanjakso ihmisen elämässä. Tässä eilen ajattelin nukkuvia poikia katsellessani, juuri niitä asioita, joita kuolevat ihmiset ovat kertoneet katuvansa. Työntekoa kaipasi harvempi, mutta useasti surtiin sitä menetettyä aikaa juurikin lasten sekä läheisten kanssa.

Viisaampien oppien mukaisesti omistan tulevat viikot siis jälkikasvulleni ja otan taukoa sekä blogista että sosiaalisesta mediasta yleensä. Satunnaisesti toki katselen, mutta säännöllisesti jälleen heinäkuun lopusta lähtien.

Toivon teille kaikille oikein hyvää, ilon ja valon täytteistä kesää!

Anja

2 kommenttia artikkeliin ”Edessä vuoden parhaat viikot

 1. Hei Anja,

  Onko Saksasta kuulunut mitään? Olen pitänyt peukkuja puolestasi.

  Olin viikko sitten Sofiassa ent. meppikollegojen kanssa tutustumassa Bulgarian ohjelmaan EU:n puheenjohtajana. Siellä pidin oheisen esityksen unionin kohtalonkysymyksistä.

  Parin päivän päästä alkaa purjehduskauteni! Odotan nyt Maarianhaminassa pääsyä Viking laivaan palatakseni vaimoni ja nuorimman tyttäreni poikien Ian 10 ja Noa 13 kanssa Helsinkiin. Olemme täällä kyläilleet vanhimman tyttäreni luona.

  Kesätervehdys halauksen kera,

  Henrik

  Skickat från min iPhone

  Liked by 1 henkilö

  • Hei Henrik!
   Saksan osalta tilanne on ohi. Luin ko. yliopiston nettisivuilta että ovat päättäneet jättää paikan täyttämättä ja laittaa uudelleen hakuun hieman muutetuin ehdoin sekä tavoittein. Olin lievästi sanottuna harmissani siitä, kuinka tämän tiedon sain ja kuinka valintaprosessi oli edennyt, mutta ei siitä täällä sen enempää. Koska tiedotus näin onnetonta hakijoiden suuntaan, mietin vakavasti tulenko hakemaan tuota uudelleen avattua paikkaa. Katsotaan kun sen aika tulee.
   Mitä parhaimpia purjehduskelejä sinulle! Toivottavasti nautit kaudesta!
   Lämmin halaus ja iloisen kesän tervehdykset, kunnes polkumme jälleen jossain kohtaavat! 🙂
   Anja

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s