CALL FOR ABSTRACTS SURUKONFERENSSI 2018

cropped-suruperhonen_pieniSurukonferenssi 2018 järjestetään 19.-20.4.2018 Tampereella. Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa.  Ensi vuonna konferenssi järjestetään jo kymmenettä kertaa ja tiivistelmien jättö tulevaan juhlavuoden konferenssiin on nyt avautunut.

Surukonferenssilla on laaja kohderyhmä, johon kuuluvat niin sosiaali- ja terveydenhoitoalan, opetus- ja kasvatusalan ja seurakuintien työntekijät kuin myös henkilöt jotka kohtaavat työssään surevia tai ovat itse menettäneet läheisensä. Samalla tavoin konferenssi on mielenkiintoinen myös surua ja kuolemaa tutkiville tahoille ja asiantuntijoille.

Ohjeet tiivistelmän jättöön

Tiivistelmälomake on julkaistu oheisessa linkissä. Tiivistelmä kirjoitetaan ykkösrivivälillä ja siinä tulee olla enintään 300 sanaa. Tiivistelmästä tulee ilmetä tutkimuksen tai kehittämistyön / projektin / hyvien toimintakäytänteiden tausta, tarkoitus ja tutkimustehtävä, aineisto ja menetelmät, keskeiset tulokset sekä johtopäätökset.

Täytä tiivistelmälomake ohjeiden mukaisesti ja tallenna se esityksen nimellä (tai sen alulla). Lähetä tiivistelmä viimeistään 16.10.2017 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen surut@surut.fi

Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetään 31.10.2017 mennessä. Tiivistelmistä koottava abstraktikirja jaetaan konferenssin osallistujille.

Anja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s